Voorbeelden van succesvolle behandelingen

  • Emotionele verstoringen bij mens en dier waarbij de cliënt duidelijk niet zelf uit een negatieve gedragsspiraal kan ontsnappen ( blijvend angstig of boos gedrag , ook van toepassing bij diepe rouw waarbij het verdriet zo diep gaat dat spreken erover nauwelijks meer mogelijk is zonder emotioneel in elkaar te storten ). Zie hierover meer bij de pagina FAQ.
  • Vooral HSP’ers hebben veel baat bij mijn behandelingen omdat juist neurodiverse persoonlijkheden bovengemiddeld veel last hebben van emotionele blokkade’s.
  • Het verhelpen van emotioneel/energetische verstoringen aan alle organen, specifiek van de schildklier omdat verstoringen hierin sterk doorwerken op veel lichaamsprocessen.
  • Verbeteren hartfunctie bij klachten aan het hart.
  • Post of pré operatieve behandeling om het herstelvermogen na een operatie sterk te verbeteren. De cliënt knapt snel op van de narcose en herstelt gemiddeld 2 weken eerder. 
  • Aandoeningen waarbij het voorgeschreven geneesmiddel niet goed aanslaat.
  • Herfst dip/depressie. Hierbij wordt uw interne klok gesynchroniseerd, ook toepasbaar bij jetlag. 
  • Ondersteuning van PSSM bij paarden.
  • Een behandeling kan uiteraard ook preventief ingezet worden, dit om eventuele blokkade’s te voorkomen of na een stress volle periode!

 Let op: dit is slechts een opsomming van enkele kwalen die ik behandeld heb zodat duidelijk wordt hoe divers mijn behandelingen zijn.
Staat de aandoening van U of uw huisdier hier niet tussen dan kunt u mij vrijblijvend vragen of ik die betreffende aandoening kan verhelpen. Met uw toestemming maak ik energetisch contact om te bepalen of ik u met uw klacht kan ondersteunen. Wel is het zo dat waar de symptomen bij de reguliere arts een hoop vraagtekens oproepen ik er met mijn gevoeligheid heel direct de oorzaak van de symptomen weet te lokaliseren, en te verhelpen.

Het tarief van een afspraak is € 63,- per behandeling inclusief btw.

Afhankelijk van uw inkomen is gespreid betalen een optie, een korting op het tarief is bespreekbaar bij een laag inkomen want dan juist kunt U een behandeling goed gebruiken!

 

Na de behandeling stuur ik u een apart bericht met het verschuldigde bedrag en een overzicht van wat ik ervaren heb. In dit bericht zal ik uiteraard ook aangeven wat ik hersteld en aangevuld heb.

 

 


Toelichting op de behandeling

Mijn behandeling is in de meeste gevallen een dag later al merkbaar, U zult merken dat er meer innerlijke ruimte ontstaat. In het begin zullen vervolgafspraken maandelijks gepland worden, meestal na een paar afspraken kan dat afgebouwd worden.
Naast het behandelen van de energetische onevenwichtigheden kijk ik standaard naar hoe Uw innerlijk kind er aan toe is. Sommige onevenwichtigheden ontstaan al in de vroege jeugd doordat U van uw ouders niet de benodigde emotionele ondersteuning hebt mogen ontvangen die U op een specifiek moment echt nodig had om gezien en begrepen te worden. Helemaal als uw ouders niet emotioneel aanwezig waren dan zullen die momenten een stempel drukken op Uw ontwikkeling!
Mocht dit zichtbaar zijn voor mij dan schoon ik zulke onderbewuste lagen uiteraard voor U op 🪷


Disclaimer

Een behandeling met energetische therapie is geen vervanging van een behandeling bij een arts, ik ben geen arts en mag als zodanig geen diagnoses stellen. 
Echter, als U merkt dat U in de reguliere gezondheidszorg van het kastje naar de muur en weer terug wordt gestuurd, dan kan mijn therapie behandeling een uitkomst zijn. 

Ik kan zeer sterk bij mijn cliënten invoelen en waarnemen waar verstoringen dwarszitten. Is het energetisch dan herstel ik het evenwicht ter plaatse. Is het lichamelijk dan kan ik eventueel een kruiden preparaat voorstellen om (meestal een orgaan) te ondersteunen in een reinigingsproces.

Enkele van de voordelen van mijn behandelingen zijn:

-Mijn behandelingen zijn kort maar krachtig, na een kwartier stopt de energie met stromen en is het klaar.
-Een heel enkele keer volstaat één behandeling, meestal zijn enkele afspraken benodigd om het gewenste resultaat te behalen.
-Door mijn unieke gevoeligheid kom ik gelijk bij de kern van Uw probleem.
  

 Praktijkinformatie

Bereikbaarheid : 
 
U kunt het contact formulier invullen en opsturen, of een bericht via WhatsApp sturen! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met U op.

Behandelingen op afspraak…..

Bij een behandeling op afstand speelt afstand geen rol, mijn bereik gaat tot aan Australië zoals u kunt zien bij de reviews op mijn Google Business pagina.

KvK-nummer: 83071113 Btw nummer: NL003771722B16

Bank rekening nummer : NL96 TRIO 0320 2713 58 ten name van Praktijk Seth. 

Post adres ( geen bezoek adres ) :

Wilhelminaweg 14 D, 3441 XC te Woerden

Aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) en voldoe aan de wet wkkzg inzake kwaliteitseisen én klachtenprocedure.

Therapeut nummer: 73242022-01-26