Over mij

Daniel de Boorder

Ik ben Daniël 🪷 

Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door natuur en naarmate ik ouder word zie ik ook hoe complex alles verbonden is.

Alles is verbonden met elkaar.

Als je zoals ik energetisch sensitief bent voel je die verbondenheid ook.

Zo rond mijn 18e begon ik door te krijgen dat er een heleboel om mij heen gebeurde terwijl er niks zichtbaars aan te wijzen was. In een poging dat te verwoorden kwam ik tot “tussen hemel en aarde gebeurt meer dan wij met onze ogen kunnen waarnemen” maar verder kon ik er nog niet zoveel mee.

Rond mijn 25e borrelde voor het eerst een woord vanuit mijn binnenste omhoog “ channeler “die hoorde ik maar die ene keer. Weer rond mijn 28e borrelde het volgende woord omhoog “ Reiki “ .Ik kende dat wel als iets Japans maar verder besteedde ik daar geen aandacht aan. Maar toen ik het voor de de derde keer hoorde, ben ik het gaan opzoeken en heb toen de eerste twee initiaties gevolgd. Daarna had ik geen behoefte meer om verder te gaan met Reiki omdat je na de Reiki II initiatie in staat bent om op afstand energie over te brengen, dat was blijkbaar het doel geweest. Zo doende heb ik mijn intrede gedaan in het energetische met Reiki als basis. Daarbij ondersteund door een aantal sleutelpersonen, die op de juiste momenten in mijn leven verschenen om mij op een speelse manier met verschillende technieken in aanraking te brengen.

Vanuit Reiki heb ik mijn eigen methode ontwikkeld met behulp van kennis uit de TCM ( traditional chinese medicin ) waarbij ik de kleur van elk orgaan en het bijbehorende meridiaan visualiseer om de betreffende organen weer in balans te brengen. Hiermee ruim ik aanwezige blokkades op in deze meridianen en breng daarmee het zelf herstellend vermogen van cliënten weer op gang. Op plekken waar lichamelijke klachten aanwezig zijn bekijk ik het energie veld en vul dit aan tot het weer heel is.
Zodoende breng ik evenwicht in het inwendige én uitwendige energetische systeem van mijn cliënten.

De naam van mijn praktijk kwam in 2020 net zoals de andere woorden vanuit mijn onderbewustzijn opborrelen. Op Wikipedia kijkend kwam ik onder andere op de pagina van Seth, de derde zoon van Eva en Adam waarbij Seth als woord fundering betekent in de rabbijnse literatuur. Voor mij betekent het therapie aan de fundering van de gezondheid.


Mijn Motief

Daniel de Boorder

Op de middelbare school was ik al gefascineerd door de anatomie van mens en dier, hoe mooi de natuur in de evolutie over miljoenen jaren ontwikkeld is en dat de natuur altijd bezig is om die ene dunne lijn van perfect evenwicht na te streven maar daar zelden terecht komt.

Energetische therapie is al zo oud als de mensheid, waarschijnlijk nog ouder. Dat zeg ik omdat ik twee maal door inmiddels overleden katten ben behandeld, erg bijzonder. Dus dieren kunnen het ook en nu ben ik zelf in staat om dieren en mensen te mogen helpen, door bij mezelf blokkade’s in mijn energie systeem opgeruimd te hebben. Ik heb nu genoeg liefde voor mijzelf ontwikkeld om dat te delen in mijn healings, zonder mijzelf te kort te doen. De bron van het leven zijn wij zelf, dus doe naar anderen zoals jezelf bejegend wil worden. Leer van je fouten, daar zijn ze voor.
Vergeef jezelf want dan kun je anderen het ook vergeven, vergeven dat ze niet perfect zijn. Vergeven dat zij mens zijn en dus óók fouten maken, net als jij!

Mijn werk ligt klaar voor mij, er is zoveel uit balans tegenwoordig. Ik kijk af en toe met verbazing om mij heen en besef dat ik daar ook eerst was, worstelend met mijzelf en de door mijzelf veroorzaakte problemen. Het leven is makkelijk, je kan het jezelf zo moeilijk maken als je wilt.
Luister naar je lichaam, je lichaam weet alles al.